نمایش محتوا
به این نکات بهداشتی در سفر توجه داشته باشید:
1- یک جعبه دارویی همراه خود ببرید. اول یک جعبه کمک های اولیه سفر ایجاد کنید که حاوی داروهایی که اعضای خانواده به طور مرتب مصرف میکنند و نیزداروهای برای بیماریهای ناگهانی مانند گرفتگی بینی یا دانههای پوستی باشد. در این جعبه دارویی یک داروی تببُر، یک داروی آنتیهیستامین، باند و یک پُماد آنتیبیوتیک موضعی هم قرار دهید. داروی ضد اسهال برای موارد اسهال مسافرتی توصیه نمیشود. در این مورد بهتر است با پزشک خود در مورد آنتیبیوتیکهایی که عفونتهای باکتریایی عامل اسهال مسافرتی را درمان میکنند، مشورت کنید.
2- به مشخصات محل مورد نظر برای مسافرت خود، توجه کنید. همچنین والدین به ویژگی های خاص سفر خود هم توجه داشته باشند؛ مثلا اگر به نقاط آفتابی سفر میکنید، کرم ضد آفتاب با خود ببرید، یا برای تسکین درد ناشی از آفتاب سوختگی، ژل ٱلوئه ورا(Aloe Vera) همراه داشته باشید. اگر در حین سفر، مدت درازی را در محیطهای سرباز و طبیعی میگذرانید، پشهبند و کرمهای دافع حشرات و داروهای تسکیندهنده آسیب ناشی از گزش به همراه داشته باشید.
3- ویژگی های وسیله ی سفر خود را در نظر بگیرید. درباره موارد بهداشتی وسیله سفر خود هم فکر کنید، مثلا اگر با هواپیما سفر میکنید، ممکن است به علت تغییر فشار هوا دچار درد گوش شوید. شیردادن به یک کودک کم سن در حین بلند شدن و فرود آمدن هواپیما، با ایجاد حالت مکیدن و فرو دادن در او میتواند به تسکین درد گوش کمک کند و در کودکان بزرگ تر جویدن آدامس یا باد كردن آدامسبادکنکی میتواند این درد را رفع کند. اگر کودک شما به "بیماری حرکت" (motion sickness) حساس است، او را در وسط هواپیما روی بالها ننشانید. بیماری حرکت باعث ایجاد حالت تهوع در کودک داخل وسایل نقلیه متحرك می شود. اگر با ماشین سفر میکنید، برای جلوگیری از بیماری حرکت نگذارید کودک در ماشین مطالعه کند یا به پایین نگاه کند. اگر کودک احساس ناراحتی و تهوع کرد، باید به نقطهای در جلوی خود خیره شود.
4- به مراکز درمانی یا پزشک دسترسی داشته باشید. هنگامی که جایی را برای اقامت در محل سفرتان رزرو میکنید، بهتر است محلی را انتخاب کنید که نزدیکترین فاصله را با یک درمانگاه اورژانس داشته باشد. شماره تلفن پزشک خود را همراه داشته باشید تا در صورتی که سئوال پزشکی داشته باشید، بتوانید با او تماس بگیرید.
5- در مسافرت آرام و صبور باشید.